03
декабрь
2024
Оқушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру
Оқушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру үшін жағдайларды қамтамасыз ету мақсатында, білім беру ұйымдарына қойылатын санитарлық талаптарын жүзеге асыру барысында, қамқоршылық кеңес мүшелері мен брокеражды топ мүшелерінің қатысуымен оқушылардың ыстық тамақпен қамтылуы сапасы тексерілді. Асхананың және аспаздардың санитарлық жағдайда өнімдердің сақталуын, дайын ыстық тағамның сапасы, уақытылы оқушыларға берілуі, тамақ өнімдерінің жарамдылық мерзімінің сәйкестігі, күнделікті ас мәзірінің перспективалық мәзірмен сәйкестігі, өнімдерді сақтайтын қойма орындары, тоңазытқыштың ауасы мен тазалығы, ауыз-су режимінің ұйымдастырылу сапасы тексерілді.