08
январь
2025
Білім беру ұйымдарына қойылатын санитарлық талаптарын жүзеге асыру
Білім беру ұйымдарына қойылатын санитарлық талаптарын жүзеге асыру барысында, қамқоршылық кеңес мүшелері мен брокеражды топ мүшелерінің қатысуымен оқушылардың ыстық тамақпен қамтылуы сапасы тексерілді. Асхананың және аспаздардың санитарлық жағдайда өнімдердің сақталуын, дайын ыстық тағамның сапасы, уақытылы оқушыларға берілуі, тамақ өнімдерінің жарамдылық мерзімінің сәйкестігі, күнделікті ас мәзірінің перспективалық мәзірмен сәйкестігі, өнімдерді сақтайтын қойма орындары, тоңазытқыштың ауасы мен тазалығы, ауыз-су режимінің ұйымдастырылу сапасы тексерілді.
Алдағы уақытта жазғы мектепішілік оқу-сауықтыру лагерінің ұйымдастырылуына байланысты, тазалық талаптары қатаң сақталынатын болады.
Алдағы уақытта жазғы мектепішілік оқу-сауықтыру лагерінің ұйымдастырылуына байланысты, тазалық талаптары қатаң сақталынатын болады.